dzisiaj pierwsze plakaty pojawiły sie w centrum sosnowca - w szkole Humanitas, kilku sklepach rowerowych ( tam zostawiliśmy też ulotki) i na bezpłatnych tablicach ogłoszeniowych.
to dopiero początek, plakaty już przygotowane - w weekend zaczniemy też rozdawać ulotki wśród rowerzystów w parkach.
dodatkowo chęć pomocy zgłosił prezes Czekalski z PTTK
kolejne plakaty pojawiły sie na DSD w kulce i budynku głównym i na słupach w okolicach parku - pogoda była słaba i mało osób na rowerach - ale za to plakaty zawisły jeszcze w kilku pubach w centrum, dziękuję za pomoc koledze nieszakulowi
Dziś modrzejowska, decathlon na szklanych drzwiach, dąbrowa pod pałacem przy przystanku, będzin 3 plakaty i przy przystanku obok żylety w sosnowcu. Jutro jak pogoda dopisze to jeszcze pojeździmy.
Starałem się na wyznaczonych słupach naklejać.
Dziś Zagórze w okolicy oriona kilka sztuk, czeladz niedaleko rynku, sklep sportowy w M1, słup przy dworcu głównym w sosnowcu, po drodze do mcdonalda ze dwa, w będzinie na syberce, i na pogoni w SC.
Troche tego poszło.
przechodzę codziennie koło centrum, bo tam mieszkam i jeszcze mi się nie rzucił w oczy żaden plakat
koło sopla(szpilki) i koło przystanku PKP od str. dworca może ktoś zamieści na "bączkach plakatowych" jakieś obwieszczenie
przechodzę codziennie koło centrum, bo tam mieszkam i jeszcze mi się nie rzucił w oczy żaden plakat
koło sopla(szpilki) i koło przystanku PKP od str. dworca może ktoś zamieści na "bączkach plakatowych" jakieś obwieszczenie
to oderwij oczy od kostki brukowej i rozejrzyj się...
centrum i "bączki plakatowe" są oblegane przez plakaciarzy i ciężko żeby plakat powisiał tam dłużej niż 1 dzień ale są dwa Kozaki które wiszą już dłuższy czas:)
Kto miał się dowiedzieć ten wie
----
a zapomniałem jak nie widzisz to drukni i powieś. Niestety ale całego Sosnowca nie okleimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum