FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj

Forum mieszkańców Będzina Forum mieszkańców Dąbrowy Górniczej Forum mieszkańców Czeladzi Zaglebie.Info - Serwis informacyjny Zagłębia Dąbrowskiego Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego E-Sosnowiec Sosnowiec - Urząd Miejski

Poprzedni temat «» Następny temat
Poradnia urologiczna w szpitalu Św. Barbary
Autor Wiadomość
le_szek 

Wysłany: Nie Maj 09, 2010 21:49   Poradnia urologiczna w szpitalu Św. Barbary

Wie ktoś może, od której strony najłatwiej dostać się do przyszpitalnej poradni urologicznej w szpitalu wojewódzkim? Jak w ogóle wygląda sprawa parkowania przy szpitalu?

RallyFan 

Wysłany: Nie Maj 09, 2010 22:02   

Co do parkowania, to nie wiem czy sa miejsca jeszcze gdzie sie nie płaci za postój, chyba że nie o to chodziło z parkowaniem :P

le_szek 

Wysłany: Nie Maj 09, 2010 22:06   

Na stronie nie ma, ale jest na pewno :-)
Na płatne parkowanie to ja się z góry nastawiam (jeszcze w latach 90. był problem, żeby za darmo stanąć), chodziło mi o to, czy jest więcej niż jeden parking - a jeśli tak, z którego jest bliżej do w/w poradni.

RallyFan 

Wysłany: Nie Maj 09, 2010 22:10   

No później przypadkiem znalazłem że taka poradnia jest :)
Co do miejsc (nie wiem jak teraz to wygląda) to miejsce zawsze się znajdzie, a główny parking przed wejściem jest chyba jeden. Niestety nie wiem gdzie jest ta poradnia, więc nie pomoge nic w tej sprawie

Michaelus

Wysłany: Pon Maj 10, 2010 19:16   

Jest parking "szpitalny" przed szpitalem. A po drugiej stronie drogi jest parking "terenowy" też płatny, ale zapewne mniej niż ten przed samym szpitalem. Kiedyś było kilka darmowych miejsc przed izbą przyjęć, ale tam zazwyczaj nie było miejsca.

le_szek 

Wysłany: Pon Maj 10, 2010 19:48   

No cóż, jestem już po wizycie, podzielę się więc informacjami :-)

Parking szpitalny - do 15 minut bezpłatny, do 2 godzin 3,30, 3 godziny - 5,30, każda godzina powyżej 3 - 2,50, pierwsze 15 minut - b. Parking konkurencyjny - 1 zł/h (nie stałem, więc nie wiem jak wygląda).

Wejście do poradni przyszpitalnych - na prawo od wejścia głównego jest boczne wejście, którym trafiamy wprost do rejestracji.

Haker_Sosnowiec 
Haker

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 17:08   

le_szek napisał/a:
Parking szpitalny - do 15 minut bezpłatny, do 2 godzin 3,30, 3 godziny - 5,30, każda godzina powyżej 3 - 2,50, pierwsze 15 minut - b. Parking konkurencyjny - 1 zł/h (nie stałem, więc nie wiem jak wygląda).

No to nawet nie są jakieś tragiczne te ceny.

Odpowiedz do tematu