le_szek
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 21:49 Poradnia urologiczna w szpitalu Św. Barbary
Wie ktoś może, od której strony najłatwiej dostać się do przyszpitalnej poradni urologicznej w szpitalu wojewódzkim? Jak w ogóle wygląda sprawa parkowania przy szpitalu?
Co do parkowania, to nie wiem czy sa miejsca jeszcze gdzie sie nie płaci za postój, chyba że nie o to chodziło z parkowaniem
le_szek
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 22:06
Na stronie nie ma, ale jest na pewno
Na płatne parkowanie to ja się z góry nastawiam (jeszcze w latach 90. był problem, żeby za darmo stanąć), chodziło mi o to, czy jest więcej niż jeden parking - a jeśli tak, z którego jest bliżej do w/w poradni.
No później przypadkiem znalazłem że taka poradnia jest
Co do miejsc (nie wiem jak teraz to wygląda) to miejsce zawsze się znajdzie, a główny parking przed wejściem jest chyba jeden. Niestety nie wiem gdzie jest ta poradnia, więc nie pomoge nic w tej sprawie
Jest parking "szpitalny" przed szpitalem. A po drugiej stronie drogi jest parking "terenowy" też płatny, ale zapewne mniej niż ten przed samym szpitalem. Kiedyś było kilka darmowych miejsc przed izbą przyjęć, ale tam zazwyczaj nie było miejsca.
le_szek
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 19:48
No cóż, jestem już po wizycie, podzielę się więc informacjami
Parking szpitalny - do 15 minut bezpłatny, do 2 godzin 3,30, 3 godziny - 5,30, każda godzina powyżej 3 - 2,50, pierwsze 15 minut - b. Parking konkurencyjny - 1 zł/h (nie stałem, więc nie wiem jak wygląda).
Wejście do poradni przyszpitalnych - na prawo od wejścia głównego jest boczne wejście, którym trafiamy wprost do rejestracji.
Parking szpitalny - do 15 minut bezpłatny, do 2 godzin 3,30, 3 godziny - 5,30, każda godzina powyżej 3 - 2,50, pierwsze 15 minut - b. Parking konkurencyjny - 1 zł/h (nie stałem, więc nie wiem jak wygląda).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum